.:: Vízum Amerikába ::. vizumamerikaba.hu (Esta engedély) - Minden, amit az USA vízumról és a kiutazásról tudni érdemes Hogyan lehet beutazni az Amerikai Egyesült Államokba? Milyen engedélyek szükségesek? Kell-e vízum Amerikába? Mi az ESTA engedély? Mi kell az amerikai vízumhoz? Miért küldenek vissza valakit már a repülőtérről, noha minden papírja rendben van? Hogyan kell olcsón repülőjegyet vásárolni és egyáltalán: mi az a számtalan dolog, amit tudni kell annak, aki az USA-ba utazik? Kollégáink 15 éve foglalkoznak amerikai ügyekkel, több száz jelentkezőnek segítettünk már teljeskörben, ezért a megfelelő tapasztalattal állunk rendelkezésére. Vízum Amerikába,Minden, amit az USA vízumról és a kiutazásról tudni érdemes,Vízum, Amerika, Amerikában, amerikai, Amerikai Egyesült Államok, repül, repülőjegy, utazás, kiutazás, beutazás, kiköltözés, engedély, külföld, külföldi munka, Esta, zöld kártya, bevándorlás, hivatal, amerikai vízum, tanácsadás, ügyintézés, vizum, munka, munkalehetőség, dolgozni, szaktanácsadás, segítség, információ, ESTA, A-3, B-1, G-5, J-1, NATO-7, L-1, L-2, O-3, P-4, Q-1, Q-2, H-1B, H-2A, H-2B, H-3, H-4, tanuló, nem-bevándorló, bevándorló, munkavállaló, vízumtípusok, I-129 kérvény, I-797-es nyomtatvány, konzul, konzulátus, nagykövet, legális, 2017
Kis türelmet ...
külföldi munka konzul repülőjegy H-4 Q-1 H-3 beutazás legális L-2 B-1 konzulátus Esta Amerikában külföld bevándorló I-797-es nyomtatvány repül ESTA tanácsadás NATO-7 hivatal H-2B Vízum vizum kiköltözés Amerikai Egyesült Államok zöld kártya engedély ügyintézés O-3 A-3 amerikai bevándorlás H-2A P-4 tanuló munkalehetőség Q-2 nagykövet munka 2017 J-1 kiutazás L-1 szaktanácsadás G-5 segítség vízumtípusok utazás dolgozni H-1B munkavállaló I-129 kérvény nem-bevándorló amerikai vízum Amerika információ, Q-2 H-1B dolgozni O-3 munkalehetőség beutazás H-2B engedély Esta Amerika J-1 2017 H-3 amerikai vízum I-129 kérvény G-5 nem-bevándorló Q-1 munkavállaló utazás zöld kártya ESTA Amerikában külföldi munka repülőjegy információ konzul tanácsadás tanuló vízumtípusok nagykövet konzulátus I-797-es nyomtatvány Vízum ügyintézés A-3 kiutazás NATO-7 bevándorlás hivatal Amerikai Egyesült Államok H-2A bevándorló szaktanácsadás munka külföld amerikai segítség L-2 kiköltözés P-4 L-1 vizum legális H-4 repül B-1, H-2B vizum Amerikai Egyesült Államok Q-1 információ H-4 A-3 utazás 2017 szaktanácsadás engedély vízumtípusok J-1 hivatal Amerika zöld kártya I-129 kérvény nagykövet bevándorlás tanuló nem-bevándorló H-1B amerikai vízum H-2A Vízum amerikai L-2 munkavállaló bevándorló ügyintézés NATO-7 konzulátus munka Esta kiköltözés repül tanácsadás ESTA P-4 O-3 L-1 konzul Amerikában külföld G-5 B-1 repülőjegy beutazás H-3 Q-2 legális segítség kiutazás külföldi munka I-797-es nyomtatvány dolgozni munkalehetőség, repül H-1B nagykövet vizum bevándorló munkavállaló külföld Q-1 hivatal I-797-es nyomtatvány H-2B utazás H-2A munkalehetőség Q-2 P-4 I-129 kérvény szaktanácsadás H-4 munka Amerika kiutazás információ Esta nem-bevándorló külföldi munka amerikai vízum tanácsadás Amerikai Egyesült Államok kiköltözés engedély dolgozni segítség 2017 konzulátus bevándorlás repülőjegy vízumtípusok konzul A-3 L-2 ügyintézés Vízum ESTA Amerikában amerikai tanuló beutazás O-3 L-1 zöld kártya B-1 H-3 NATO-7 legális J-1 G-5
amerikai vízum információ H-2A kiköltözés A-3 NATO-7 Amerikában amerikai tanácsadás repülőjegy kiutazás ügyintézés konzul Q-1 G-5 L-1 dolgozni hivatal külföldi munka bevándorlás B-1 külföld ESTA segítség legális munka O-3 H-4 engedély H-2B konzulátus Vízum H-1B zöld kártya munkavállaló repül P-4 utazás 2017 beutazás I-129 kérvény nagykövet H-3 L-2 J-1 Q-2 bevándorló tanuló szaktanácsadás nem-bevándorló I-797-es nyomtatvány munkalehetőség Amerikai Egyesült Államok vízumtípusok Amerika vizum Esta
beutazás,Q-1,külföldi munka,H-4,H-2A,vízumtípusok,I-797-es nyomtatvány,zöld kártya,repülőjegy,külföld,vizum,kiköltözés,tanácsadás,konzul,H-1B,H-3,amerikai,munkavállaló,Vízum,J-1,H-2B,Esta,legális,P-4,G-5,információ,NATO-7,bevándorlás,ESTA,Amerikai Egyesült Államok,utazás,repül,hivatal,konzulátus,amerikai vízum,Amerika,I-129 kérvény,L-1,Q-2,bevándorló,Amerikában,munka,munkalehetőség,2017,B-1,L-2,nem-bevándorló,nagykövet,O-3,segítség,tanuló,ügyintézés,kiutazás,engedély,A-3,szaktanácsadás,dolgozni
ügyintézés,külföld,2017,munkalehetőség,engedély,bevándorlás,L-1,szaktanácsadás,munka,Amerikában,tanácsadás,H-4,vizum,Q-2,tanuló,külföldi munka,Vízum,kiutazás,konzul,utazás,NATO-7,repül,A-3,munkavállaló,P-4,H-3,zöld kártya,H-1B,I-797-es nyomtatvány,Amerika,hivatal,beutazás,J-1,nagykövet,I-129 kérvény,H-2A,ESTA,Q-1,információ,O-3,B-1,segítség,L-2,Amerikai Egyesült Államok,amerikai,dolgozni,H-2B,bevándorló,nem-bevándorló,konzulátus,kiköltözés,amerikai vízum,vízumtípusok,repülőjegy,G-5,legális,Esta
Amit az USA vízumról tudni érdemes |
Amerikai munkalehetőségek (Hirdetés)

Vízum Amerikába

(+36) 20/ 428-1855
(Viberen is elérhető)
 

Esta engedélyAz amerikai vízummentességi programnak 2009 januárjától Magyarország is részese.

Ez egy lehetőség arra, hogy magyar állampolgárok vízum nélkül utazhassanak az Amerikai Egyesült Államokba. (Azok az országok, melyek nem tartoznak a vízummentességi programhoz, meg sem kísérelhetik a beutazási engedély kérelmezését.)


A beutazási engedély nem vízum és szigorú feltételekhez kötött. Az egyik alapfeltétel a büntetlen előélet.

Aki ezeknek megfelel és ESTA engedélyt szeretne igényelni, annak nem kell személyesen az amerikai nagykövetségen megjelennie, hanem online kell a kérelmét benyújtania.

Azonban a kérdőív kitöltése nem minden esetben egyszerű feladat, a társalgási szintű angol nyelvtudás itt kevés.

Az ESTA elektronikus regisztrációjának lényege: az amerikai Belbiztonsági Hivatal rendszere az igénylőt az előtt világítja át, hogy az a saját országát elhagyná.

A beutazási engedély kizárólag az újabb, bordó (biometrikus azonosítóval ellátott) útlevéllel kérvényezhető. A régi, kék útlevél továbbra is vízumköteles. Megigénylése jóval a tervezett utazás megkezdése előtt javasolt. A jelenlegi törvények szerint az ESTA belépési engedély max. 2 évig érvényes és a belépés napjától kezdve meghatározott időtartamú tartózkodást engedélyez.

FONTOS: a jóváhagyott engedély sem garancia arra, hogy a tulajdonosát be is engedik az Amerikai Egyesül Államokba. Ha az érkezéskor a bevándorlási tisztviselő feltételezni, hogy 90 napnál tovább akar maradni, vagy dolgozni/tanulni akar, akkor jogában áll megtagadni a belépést. Ott helyben, azonnal.

Az ESTA esetében nincs lehetőség arra, hogy az USA-ba történő belépés után az egy alkalomra szóló tartózkodást módosítsa. Ilyenkor tanuló, vagy munkavállalói vízumra sem lehet váltani.

Akik az ESTA engedéllyel szárazföldön, - tehát Kanada vagy Mexikó felöl - érkeznek az országba további illetéket fizetnek a belépési pontnál.


Kollégáink 15 éve foglalkoznak amerikai ügyekkel, több száz jelentkezőnek segítettünk már teljeskörben, ezért a megfelelő tapasztalattal állunk rendelkezésére.

Teljeskörűen átbeszéljük az Ön lehetőségeit, kiválasztjuk a megfelelő engedély vagy vízum típusát. Átbeszéljük az egyéb beutazást, kitolocolást érintő kérdéseket. Segítünk Önnek abban is, hogy a különböző engedélyekhez milyen iratokra, dokumentumokra és ezekre milyen formában van szükség. Természetesen ezek, és az -esetenként angol nyelvű- igénylőlapok kitöltésében is. Ha vízum interjúra kerül sor a budapesti amerikai nagykövetségen, akkor arra hogyan kell felkészülni. És még sok olyan fontos dologban, amire Ön nem is gondolna.

Mindezek nagyon fontosak, mert egyre komolyabb szigorítások lépnek életbe az engedélyek, vízumok terén.

Esta engedély...

Mivel szinte minden eset más és más,
a személyes konzultáció nélkülözhetetlen.

Érdekli?

Kattintson ide, és tájékoztatjuk a részletekről.

Más vízumtípusok:

 

 

 

Amerikáról

Az Amerikai Egyesült Államok 50 tagállamból áll. A tagállamok között ...   tovább

Kiutazás

Az USA-ba utazni többféleképpen lehetséges. Ennek legegyszerűbb módja az ...   tovább

FONTOS

Hiába van ESTA engedélye, érvényes repülőjegye, ez még nem garancia arra, hogy az amerikai határon a bevándorlási hivatal be is engedi! Ezért nem győzzük hangsúlyozni a felkészülés fontosságát és ...   tovább

Teljeskörű támogatás

Ránk mindenben számíthat, legyen az:
 • repülőjegy beszerzése, foglalása
 • szálloda foglalása, szállás értékesítés
 • engedélyek és utazási dokumentumok beszerzése
 • autóbérlés
 • reptéri transzfer
 • vízum ügyintézés
 • ... és még sok-sok fontos dologban

  tovább


  Költségek

  Személyre szabott szolgáltatásainkkal csak a TÉNYLEGES költséget kell kifizetni, semmi egyebet. Rejtett költségek és apróbetűs részek nélkül! ...   tovább

  Rólunk mondták

  - Nagyon köszönöm a segítséget, hogy ki tudtam jutni és ...
  - Tudatni szeretném Veled, hogy szerencsésen megérkeztem. Remekül érzem magam. ...

  tovább


  Munkalehetőségek (Hirdetés)

  Munkák is érdeklik? Hosszabb-rövidebb ideig külföldön szeretne dolgozni? Vagy csak gondolkodik azon, hogy külföldön vállal munkát?
  Jelenleg az alábbi amerikai munkákat tudjuk ajánljuk Önnek: ...   tovább  Ha Önnek már valamikor volt visszavont beutazási engedélye vagy vízum kérelme,
  esetleg kitolonolási eljárásnak vetették alá,
  akkor mielőtt benyújtaná a kérelmét,
  mindenképp javasoljuk a személyes konzultációt.


  Figyelem!

  Sem a frissen jóváhagyott beutazási engedély, sem az érvényes amerikai vízum nem jelent garantált belépést az Amerikai Egyesült Államok területére! Ez csak a beutazás előfeltétele.

  Az Amerikai Egyesült Államokba való belépéskor a tartózkodás maximális időtartamát a Bevándorlási Hivatal tisztviselője határozza meg, az Önnel való beszélgetés után. Ha beengedi az országba, a lejárati időpontot az útlevélbe pecsételi. Ez jelzi a legális tartózkodás végét. Hogy ez mennyi idő azért sem mindegy, mert ha túlhaladja, az elkövetkezendő minimum 10 évben nem térhet vissza és új vízumot sem kaphat.

  Mivel a beutazást érintő ügyekkel kapcsolatban egyre komolyabbak a szigorítások, érdemes előtte szakemberekkel konzultálni.
  Ha a felkészületlenség hiánya miatt az amerikai határtól fordítják vissza, akár örökre is elveszítheti annak a lehetőségét, hogy valamikor is be tudjon utazni.


  Hirdetés:
  Hirdetés:
  Nyelvtudást nem igénylő, amerikai munkalehetőségek:

     Vízum Amerikába


  (+36) 20/ 428-1855

  (Viberen is elérhető)


  erdeklodes@vizumamerikaba.hu

  Vissza a kezdőlaphoz


  Oldaltérkép:

  VÍZUMTÍPUSOK

  Esta engedély

  Turista vízum

  Bevándorlói vízum

  Tanuló vízum

  Munka vízumok

  Egyéb vízumok
  ISMERTETŐK

  Az 50 tagállamról

  A kiutazásról

  Fontos tudnivalók

  Költségek

  Szolgáltatásaink

  Jogi nyilatkozat
  © 1998-2017
  m.vizumamerikaba.hu ®

  m.vizumamerikaba.hu : Minden, amit az USA vízumról és a kiutazásról tudni érdemes P-4,ESTA,munkalehetőség,H-2A,bevándorlás,G-5,munkavállaló,bevándorló,Amerikai Egyesült Államok,H-3,H-1B,tanácsadás,legális,kiutazás,Esta,repülőjegy,repül,zöld kártya,információ,Vízum,vizum,konzulátus,Q-2,H-2B,utazás,L-2,amerikai vízum,H-4,szaktanácsadás,vízumtípusok,Amerikában,hivatal,nagykövet,O-3,segítség,külföldi munka,kiköltözés,I-797-es nyomtatvány,2017,Q-1,Amerika,tanuló,külföld,munka,nem-bevándorló,konzul,J-1,dolgozni,I-129 kérvény,L-1,A-3,amerikai,ügyintézés,B-1,beutazás,engedély,NATO-7 vizumamerikaba.hu (Esta engedély) - Minden, amit az USA vízumról és a kiutazásról tudni érdemes Hogyan lehet beutazni az Amerikai Egyesült Államokba? Milyen engedélyek szükségesek? Kell-e vízum Amerikába? Mi az ESTA engedély? Mi kell az amerikai vízumhoz? Miért küldenek vissza valakit már a repülőtérről, noha minden papírja rendben van? Hogyan kell olcsón repülőjegyet vásárolni és egyáltalán: mi az a számtalan dolog, amit tudni kell annak, aki az USA-ba utazik? Kollégáink 15 éve foglalkoznak amerikai ügyekkel, több száz jelentkezőnek segítettünk már teljeskörben, ezért a megfelelő tapasztalattal állunk rendelkezésére. Q-2,NATO-7,amerikai vízum,beutazás,tanuló,tanácsadás,H-4,kiköltözés,legális,L-1,külföldi munka,amerikai,Amerika,Amerikában,B-1,vízumtípusok,munkavállaló,hivatal,nem-bevándorló,J-1,H-2A,Esta,konzul,O-3,Q-1,ügyintézés,Vízum,külföld,L-2,repül,utazás,H-3,I-797-es nyomtatvány,Amerikai Egyesült Államok,vizum,2017,konzulátus,munkalehetőség,A-3,I-129 kérvény,H-2B,információ,zöld kártya,kiutazás,dolgozni,szaktanácsadás,bevándorlás,G-5,repülőjegy,nagykövet,H-1B,munka,engedély,ESTA,segítség,P-4,bevándorló